SAKARYA / ADAPAZARI - Selçukbey İlkokulu

Mrt

Dilimizin zenginlikleri projesi kapsamında okulumuz rehber öğretmeni Rukiye BÜTÜN okulumuz öğrencilerine masal anlatma etkinliği gerçekleştirdi. Emeklerinden dolayı öğretmenimize teşekkür ederiz.

Mrt

Okulumuzda Dilimizin Zenginlikleri Projesi Kapsamında sınıf öğretmenlerimiz Kezban DÖNMEZ, Çiğdem CANLI ve Selda KARAGÖZLÜ 'nün rehberliğinde öğrencilerinin hazırlamış oldukları ''DEYİMLER VE ATASÖZLERİ SERGİMİZ'' açılmış olup tüm öğrenci ve velilerimiz tarafından büyük bir beğeni ile gezilmektedir. Emeği geçen tüm öğrenci ve öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

Ara

"Dilimizin Zenginlikleri Projesi" kapsamında düzenlenen Afiş Yarışması için okulumuz 3/ C Sınıfı Öğrencisi Zeynep BÜTÜN 'ün hazırlamış olduğu eser okulumuzda 1. olup yarışmaya katılmıştır.

Bu güzel eser için öğrencimizi ve destek olan öğretmenlerimizi tebrik ederiz.

Kas

Öğrencilerimiz, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı için hazırladıkları gösterilerini  100. yıla yakışacak şekilde değerli velilerimizin de katılımıyla coşku içinde sahnelediler.
Programın hazırlanmasında emeği geçen öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz. Cumhuriyetimizin 100. yaşı kutlu olsun.

Toplum Hizmeti Çalışmalarımız

Eyl

2023-2024 eğitim öğretim yılını büyük bir coşkuyla karşıladık. İlköğretim haftamız çocuklarımız ve öğretmenlerimizin hazırladığı güzel bir törenle kutlandı.

Haz

Anasınıfı öğrenci ve öğretmenlerimizin sene boyunca emek verip hazırlamış oldukları eserler okulumuzda sergilendi. Emeği geçen tüm öğrenci ve öğretmenlerimizi tebrik ederiz.

May

Bölgemizde okulumuz öğretmen ve öğrencilerinin katılımlarıyla düzenlenen Geleneksel Çocuk Hakları Festivalinde öğrencilerimiz birbirinden eğlenceli zamanlar geçirdiler.

May

İl Milli Eğitim Müdürlüğümüz ile TOYOTA Otomotiv Sanayi Türkiye A.Ş. tarafından "Trafik Haftası" kapsamında  düzenlenen "Trafikte Araçlar ve Yayalar, Uyulması Gereken Kurallar" konulu resim yarışmasında okulumuz öğrencisi Zehra BÜTÜN yaptığı resimle dereceye girerek hepimizi sevindirmiştir. Öğrencimizi tebrik ederiz.

May

Okulumuzda yapılan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı programımız çok eğlenceli, coşkulu geçti. Emeği geçen bütün öğretmenlerimize ve öğrencilerimize canı gönülden teşekkür ederiz..

Nis

''Gelecek İçin Tarım'' projesi kapsamında okul bahçesine ektiğimiz ürünleri toplamaya başladık. Topladığımız doğal ürünleri afiyetle yedik.

Ara

Okulumuz 4. sınıf öğretmen ve öğrencilerinin hazırlamış olduğu Milli Kültür Öğelerimiz adlı sergi öğrenci, öğretmen ve velilerimiz tarafından çok büyük ilgi gördü. Emeği geçen herkese teşekkür ediyoruz.